Industri støvsugerposer

Herunder ser du vores udvalg af førsteklasses industristøvsugerposer til professionel brug. Vi forhandler et bredt udvalg af poser til industristøvsugere og håndværker støvsugere. Vores poser, er til dig, der ønsker støvsugerposer, som virkelig holder til det hårde arbejde uden at gå i stykker. Vi har poser til et vælg af støvsugermærker, så som Kärcher, Festool, Alto, Star-Mix, Flex, WürthMirkablå Bosch, Floormatic med flere. 

Finder du ikke de industristøvsugerposer du skal bruge, så hjælper vi dig gerne, kontakt kundeservice her.

stovsugerposer ronda
Uden moms 160,00 DKK 200,00 DKK
stovsugerposer Karcher T 12/1
Uden moms 220,00 DKK 275,00 DKK
stovsugerpose karcher mv2
Uden moms 80,00 DKK 100,00 DKK
stovsugerposer festool ct55
Uden moms 240,00 DKK 300,00 DKK
stovsugerposer bosch gas25
Uden moms 180,00 DKK 225,00 DKK
Uden moms 112,00 DKK 140,00 DKK
stovsugerposer hoover aqua
Uden moms 120,00 DKK 150,00 DKK
stovsugerposer
Uden moms 100,00 DKK 125,00 DKK
Stovsugerposer til Kärcher T 10/1
Uden moms 220,00 DKK 275,00 DKK
stovsugerposer bosch gas50
Uden moms 180,00 DKK 225,00 DKK
stovsugerposer bosch pas
Uden moms 160,00 DKK 200,00 DKK
stovsugerposer nilfisk aero
Uden moms 112,00 DKK 140,00 DKK

Støvsugerposer til industristøvsugere

 

Billig-støvsugerposer.dk sælger industristøvsugerposer til professionel brug. Mærket, vi forhandler til det professionelle marked, hedder POWER BAG. POWER BAG hører blandt de få europæiske støvsugerpose mærker, som er special fremstillet til netop håndværkerstøvsugere og industristøvsugere. En støvsugerpose i en industristøvsuger, skal kunne holde til lidt af hvert, det kan vores POWER BAGS. 

 

Vores støvsugerposer er udviklet med de mest krævende fagfolk i tankerne. POWER BAG støvsugerposer kan bruges på byggepladser, til industriel støvsugning, ved renovations arbejde, i garagen og hvor der nu ellers er behov for støvsugerposer af en særlig holdbar karakter. 

Ved at købe poser til industristøvsugeren hos os, får du det bedste af det bedste. Støvsugerposerne kan holde til både metal rester, glaskår, småsten og sågar væske, som man mange gange ved et uheld får støvsuget med op. Men med vores støvsugerposer behøver du ikke skynde dig at skifte til en ny. De kan sangtens holde til lidt væske og skarpe genstande, uden at revne. 

Vores industristøvsugerposer er endvidere tilstopnings resistent. Mange industristøvsuger poser kan ikke holde til mosten på byggepladser, hvor der kan forekomme en del støvpartikler fra fx gips, mørtel og des lignende. Ofte stoppes støvsugerposerne til og det er et almen problem. Men med vores støvsugerposer undgår du dette problem. POWER BAGS støvsugerposerne er nemlig udstyret med special designet højfiltrerings lag, som reducerer tilstopnings effekten og giver en langt mere skånsom og effektiv støvsugning.

Når man arbejder på en arbejdsplads med meget støv kan det være skadeligt for helbredet med de mange små støvpartikler. Derfor er det vigtigt med en grundig støvsugning, hvor støvsugerposen udleder et minimum af støvpartikler, sådan er det med vores professionelle støvsugerposer, de udleder nærmest ingen partikler. 

Industristøvsuger poser, fra Billige-støvsugerposer.dk, er din garanti for industristøvsuger poser i absolut topklasse til lave priser.

Derfor, bestil dine poser til industristøvsugere hos os og få dem leveret fragtfrit, lige til døren, inden for max. 2 dage.

OBS! Søger du støvsugerposer til en almindelig husholdnings støvsuger? Søg under fanen "Støvsugerposer".