Købsvilkår for private.


Betaling

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:
 
Visa, Visa Dankort,  Visa Electron, Master Card, Maestro og MobilePay

         


Bestilling

BEMÆRK at forskellen i prisangivelsen for Sverige, Danmark og Norge, ikke blot tager højde for valutaforskel, og også meromkostning til fragt.

Danske og Svenske priser på websitet angives inklusive dansk moms.

Norske priser angives uden moms.
Ved levering indenfor EU angives alle priser inklusive alle afgifter, told mm.

Ved levering til Norge opkræves der ikke moms, det påhviler herved køber at indbetale moms og afholde eventuelle udgifter til toldbehandling.

Når du har indgået en aftale med os opbevarer vi dine indkøbsvaner, så du kan tilgå den senere på følgende måde: Log ind på Billig-støvsugerposer.dk med dit kundenummer samt kodeord, her kommer dine tidligere ordrer frem.

Betaling for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Billig-støvsugerposer.dk Der kan naturligvis aldrig trækkes et større betaling, end det du har godkendt ved købet.

BEMÆRK at du modtager en automatisk genereret ordrebekræftelse. Der tages forbehold for trykfejl, tekniske fejl, samt udsolgte varer. Såfremt vi ikke kan imødekomme din ordre, hører du fra os inden for 72 timer.


Servicemails

Carls.nu udsender i perioden efter din ordre afgivelse, nedenstående servicemails. Disse udsendes for at sikre at din fulde tilfredshed med købet:

  • Efter afsluttet ordre:
Ordre bekræftelse.
  • Efter afsendelse fra lager:
Information om afsendelse af ordren.
  • Efter 7 dage:  
Udsendes en servicemail, indeholdet vil være relateret til forløbet omkring forsendelsen.

 


Fragtfri levering i Danmark

Alle produkter som bestilles og betales på www.billig-støvsugerposer.dk leveres fragtfri i Danmark, Norge og Sverige.

Leverancer til øvrige EU lande tillægges et fragtgebyr på minimum Dkk 75,- (€ 10,00) 

Vi anvender GLS til levering i Danmark, det giver dig en stor grad af sikkerhed for hurtig levering.

Erhvervspakker leveres gratis med GLS direkte til virksomheder.

Gratis levering af privat pakker foregår til GLS Pakkeshop - Så kan du hente pakken hvor, og når du ønsker det.  

  

Når din pakke er på vej får du løbende meddelser om levering på det SMS nummer eller den E-mail adresse som du har oplyst.

 


Fortrydelsesret

Hvis du har købt en vare via Internet butikken hos Billig-støvsugerposer.dk har du ret til at fortryde købet. Du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den, på den angivne adresse.

Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres, eller sende den retur til Billig-støvsugerposer.dk

Varen skal altid sendes retur i forsvarlig emballage, husk også at få en kvittering for afsendelse, således at pakken senere kan spores. 
Du kan også give fysisk fremmøde på vores lageradresse, og der returnere varen og fortryde købet.

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette ske når varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale for fragten, når du returnerer varen. Billig-støvsugerposer.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til det betalingskort, som er anvendt ved bestilling. Beløbet overføres hurtigst muligt, og senest 30 dage efter varen er modtaget retur og checket af 

Billig-støvsugerposer.dk tager forbehold for trykfejl, tekniske fejl og udsolgte varer.

Der er altid 24 måneders reklamations ret på produkter som er købt hos Carls.nu

Tryk her for at gå til varereturnering.


 

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr Når du sender en klage skal du oplyse vores e-mail [email protected]