Electrolux støvsugerposer

 

Herunder finder du alle vores Electrolux støvsugerposer. Alle poserne er kompatible med Electrolux støvsugere og af absolut højeste kvalitet. Vores støvsugerposer er blandt de mest allergivenlige støvsugerposer på markedet. De er fabrikeret i 3-lags microfiber, hvilket øger deres kapacitet med op til 60%.

Finder du ikke den Electrolux støvsugerpose du søger? Kontakt kundeservice her, vi hjælper meget gerne. 

Spar 

40%

ved køb af 3 varer

Spar 20% ved 2 varer

Viser 1 til 9 af 9 (1 sider)

Støvsugerposer til Electrolux - Info

Vores Electrolux støvsugerposer er af mærket Perfect Bag, som er mærket på alle vores støvsugerposer her på shoppen. Perfect Bag støvsugerposer til Electrolux, er støvsugerposer af meget høj kvalitet. Bestil dine poser og hepafilter til electrolux hos os, og få tilsendt støvsugerposer i absolut topkvalitet til en fast lav pris, indenfor max 1-2 hverdage.

Electrolux støvsugerposer med ekstra kapacitet

Vores Electrolux Støvsugerposer har en kapacitet på op til 60% mere end de normale poser. Det betyder at de holder op til 60% længere. Herudover øger vores støvsugerposer støvsugerens sugeevnen med op til 20%. Desuden er støvsugerposerne yderst allergi venlige, da de udleder nul partikler ved støvsugning. Dette sikrer dig den mest allergivenlig og effektive rengøring når du støvsuger. Ved køb af vores Electrolux støvsugerposer, går du altså ikke på kompromis kvalitet, holdbarhed og allergivenlighed, selvom støvsugerposerne er billige.

Støvsugerposerne vi sælger, er ikke de originale Electrolux støvsugerposer, men det skal du ikke være nervøs for, tvært i mod. De har samme perfekte fitting som de originale støvsugerposer fra Electrolux. Den eneste forskel er, at disse støvsugerposer er ekstra holdbare, allergivenlige og har en lidt anden poseform. Men de passer med garanti til din støvsuger, hvis din Electrolux støvsuger model, er oplyst under modellisten.