Mirka støvsugerposer

 

Her på siden finder du vores udvalg af Mirka støvsugerposer i fleece, til de velkendte gule Mirka industristøvsugere. Vores støvsugerposer er ekstra slidstærke og holder til det beskidte industrielle arbejde.

Finder du ikke den Mirka model du søger? Kontakt da kundeservice for hjælp her 

 

Spar 

40%

ved køb af 3 varer

Spar 20% ved 2 varer

Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)

Støvsugerposer til Mirka

 

Når du mangler støvsugerposer til Mirka i god kvalitet, så er billig-støvsugerposer.dk, stedet for dig at handle. Vi sælger udelukkende Mirka støvsugerposer fra Power-bag, dette giver dig den højeste kvalitet til både privatpersoner og industrien, med hurtig levering og 365 dages fuld returret. 

Mirka støvsugeren er kendt for at være en rigtig god industristøvsuger, som kan holde til det hårde arbejde i industrien. Formår man at passe godt på den, kan den holde i rigtig mange år.

Vil du passe godt på din Mirka støvsuger, er det vigtigt at udstyre den med gode og stærke støvsugerposer, som passer perfekt dertil. For støvsugerposer i ringe kvalitet, kan medføre at filteret tilstoppes og motoren brænder sammen. Derfor er det altid vigtigt, at anvende gode og slidstærke støvsugerposer. Alle vores Mirka støvsugerposer er fabrikeret af kvalitetsmærket POWERBAG, som producerer mikro fleece støvsugerposer. Mirka støvsugerposer fra Powerbag, hører blandt de mest slidstærke, allergivenlige og holdbare poser på markedet idag. Vi ønsker kun at sælge det bedste af det bedste til vores kunder, derfor er alle vores støvsugerposer 3-lags microfleece i topkvalitet, i stedet for de velkendte papirs poser, som ikke holder nær så godt. Udover den slidstærke kvalitet, så holder vores Mirka støvsugerposer også til små skarpe emner, som fx småsten, glas og des lignende. De holder også til små mængder vand og væsker, og udleder ganske få partikler, så godt som nul. Alt sammen noget, der giver din Mirka industristøvsuger, de bedste forudsætninger, for at yde et godt stykke arbejde i mange år.

Vi har støvsugerposer til følgende Mirka modeller:

HUSK! Ved at handle dine Mirka støvsugerposer hos os, er du altså sikret det bedste til din støvsuger, sikret en god pris, hurtig leveringtid max 1-2 hverdage, samt mulighed for rabat ved storkøb, kontakt kundeservice for aftale.