Würth støvsugerposer

 

Støvsugerposer til Würth industristøvsuger. Støvsugerposerne er fabrikeret i 3-lags mikrofleece for ekstra slidstærk kvalitet. Vores Würth støvsugerposer hører til blandt eliten og giver din industristøvsuger de absolut bedste forudsætninger, for at gøre sit arbejde godt.

OBS! Finder du ikke de Würth støvsugerposer du søger? Kontakt vores kundeservice for hjælp her

Spar 

40%

ved køb af 3 varer

Spar 20% ved 2 varer

Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)

Støvsugerposer til Würth industri- og håndværker støvsuger

 

Mangler du støvsugerposer til din Würth støvsuger? Så er du kommet til den helt rette webshop. Hos www.billig-støvsugerposer.dk forhandler vi topkvalitets støvsugerposer i 3-lags microfleece til din Würth industristøvsuger og håndværker støvsuger. Bestil idag og du får leveret dine støvsugerposer gratis, med posten, indenfor 1-2 hverdage.

Würth er en mastodont indenfor værktøj til de fleste brancher. De producerer deres egne grå industristøvsugere, som vi forhandler passende støvsugerposer til. Vores Würth støvsugerposer hører blandt de absolut bedste på markedet og sikrer derved din støvsuger, de bedste arbejdsforhold. Støvsugerposerne er ikke fabrikeret i papir, men i stedet i 3-lags microfleece, som øger støvsugers sugeevne, posen holder op til 60% længere, tåler små skarpe og fugtige emner, samt sikrer bedst mulig arbejdsklima, ved at udlede et absolut minimum af støvpartikler. Ca. 99,9% af alle støvparkler, forbliver i vores industristøvsugerposer, til glæde for den person, der skal håndtere støvsugerarbejdet. 

Vi har støvsugerposer til følgende Würth modeller:

 

Bemærk! Vi tilbyder altid vores kunder hele 365 dages fuld returret på alle støvsugerposer i shoppen. Så i fald de ikke lever op til kvaliteten eller ikke passer din Würth model, samt mulighed for rabat ved B2B storkøb, kontakt os for en særaftale. 

OBS! Leder du efter industri støvsugerposer til andre mærker? Se vores store udvalg under fanen industri støvsugerposer.